sâmbătă, 23 iulie 2016

Cazare in Baia Mare de la 100 de Lei pe Noapte

Poate fi destul de dificil sa gasesti un loc de cazare in Baia Mare, intrucat nu sunt disponibile foarte multe hoteluri si pensiuni, iar din cauza lipsei concurentei, preturile propuse de acestea sunt foarte ridicate si neaccesibile pentru majoritatea persoanelor. In schimb, poti apela la E-stabil.ro pentru a te bucura de oferte de nerefuzat atunci cand cauti cazare in Baia Mare, deoarece sunt listate mai multe apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier in conditii foarte bune.

Preturi mai mici

Daca te intrebi de ce sa alegi acest sistem, trebuie sa stii ca pentru o camera de hotel ajungi sa platesti in jur de 200 de lei si te bucuri de un pat si un sifonier pe o suprafata de 10 metri patrati, insa la jumatate de pret poti avea parte de un apartament cu doua camere, adica doua paturi unde se pot odihni 4 persoane in conditii foarte bune. In plus, suprafata este de minim 40 de metri patrati si ofera acelasi confort pe care il regasesti si acasa. Daca te cazezi mai mult timp, atunci preturile pot fi negociate, astfel ca faci economii si mai mari.

Conditii ideale

Poti opta si pentru apartamente de lux care indeplinesc standardele impuse de hotelurile de 5 stele, iar preturile sunt mult mai mici ca la unitatile de cazare traditionale. Te bucuri de televizor led, internet wireless, aragaz, frigider, masina de spalat, dar si de locuri de parcare pentru a nu avea grija propriului autoturism.

In plus, nu te deranjeaza nimeni dupa ce ai preluat cheia apartamentului si ai parte de toata intimitatea si linistea de care ai nevoie in vacanta. Daca nu vrei sa iti lasi animalul de companie acasa, trebuie sa stii ca exista si apartamente care permit gazduirea acestora, pentru a scapa de o grija importanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu