miercuri, 17 august 2016

Cat ne mai costa inchirierea unei masini de lux ?

Cu totii ne dorim sa conducem un autoturism de lux, insa pe langa costurile ridicate ale acestora, o problema este reprezentata si de cele alocate intretinerii, care nu sunt deloc de neglijat. Mai mult decat atat, taxele, impozitele, asigurarile, toate sunt mult mai costisitoare, astfel incat sa detii si sa rulezi un autoturism de lux impune necesitatea unui buget foarte extins.

O alta varianta

In schimb, multi oameni de afaceri si soferi se intereseaza la Rentcarwithdriver de costuri inchiriere masini de lux, intrucat de multe ori se poate dovedi a fi mult mai avantajos sa inchiriezi decat sa detii. De asemenea, pentru perioadele mai lungi de timp, preturile se pot negocia, devenind mult mai avantajoase, iar clientii nu trebuie sa asigure decat costul pachetului si al carburantului.

Avantaje

In primul rand, sunt disponibile numeroase masini de lux din care se pot alege, iar inchirierea lor este
mult mai accesibila decat achizitionarea. Astfel, soferii se pot orienta chiar si catre autoturisme pe care nu si le-ar permite in alte conditii. In plus, nu se mai pune problema legata de costurile de intretinere, intrucat acestea sunt asigurate de catre firmele de rent a car. Schimbul de ulei, de filtre si oricare alte consumabile, toate se pot dovedi a fi foarte costisitoare.


De asemenea, impozitul creste foarte mult la motoarele masinilor de lux, cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 de cm cubi, in timp ce asigurarile sunt si ele foarte ridicate. Cu siguranta ca nu trebuie sa lipseasca asigurarea Casco care permite ca autoturismul sa fie remediat ori de cate ori este nevoie, fara ca clientii sa achite costuri suplimentare. Asadar, toate acestea adunate presupun niste costuri foarte mari, iar clientii Rentcarwithdriver le evita. Tot ce trebuie facut este interesarea de costuri inchiriere masini de lux, iar in functie de cateva specificatii, acestea vor putea fi aflate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu