sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Vrei sa aveti mai multi bani in buzunare?

          In mod sigur fiecare dintre noi vreau sa aiba mai mult banuti in buzunari si in mod sigur majoritatea celor care vor citi ceea ce scriu detin si merg destul de des cu o masina. Personal, eu cred ca am gasit solutia de a face ceva economii la bani, si nu, nu am inceput sa fac foamea pentru a pune banuti deoparte. Dimpotriva, am facut o investitie care s-a amoritzat in 1 an si jumtate, mi-am montat o instalatie gpl pe masina fiindca ma saturasem sa alimentez in fiecare luna de cel putin 1200 de lei.
Va sfatuiesc si pe voi, ceilalti detinatori de autoturisme sa faceti acelasi lucru fiindca veti face economii de cel putin 50% numai prin prisma faptului ca benzina costa 6 lei litrul si gpl-ul costa doar 3 lei litrul. Veti face economii chiar din momentul in care veti face primul plin de combustibil.
Investitia nu este mare, montarea unei instalatii omologate si autorizate de Registrul Auto Roman costa intre 2000 si 3000 de lei dar este o investee care se amortizeaza extreme de repede si montajul dureaza foarte putin. La mine a durat 4 ore, am dus masina la 9 dimineata in service si putin dupa pranz am fost sunat sa o ridic fiindca lucrarea se terminase.
           Am primit garantie 5 ani pentru instalatia montata pe masina, merge la fel de bine, trage la fel de bine si de la consum in oras de 8 litri la 100 de km a crescut la 9, maxim 9,5 litri la 100 de km.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu