marți, 27 iunie 2017

Atractii turistice in Larnaca

Larnaca reprezinta unul dintre orasele cele mai populare din Cipru, care aduce o multime de oportunitati pentru turistii veniti din toate colturile lumii. Acesta este o alternativa la orasele grecesti si ofera conditii care sa indeplineasca preferintele tuturor, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, cei care aleg o vacanta Larnaca prin Aerotravel, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti de experienta promisa.

Biserica Sf. Lazar

Sf. Lazar este considerat ocrotitorul orasului, iar in cinstea sa a fost ridicata in secolul 9 o frumoasa biserica bizantina, unde sunt gazduite si ramasitele acestuia. Lacasul de cult a fost bine pastrat de-a lungul anilor si se remarca prin arhitectura sa, dar si prin faptul ca promite o atmosfera misterioasa.

Lacul sarat

Un alt loc care nu trebuie ratat din Larnaca este lacul sarat, acesta fiind un spatiu unde se aduna diferite specii de pasari protejate si ofera un adevarat spectacol, in special in lunile de iarna cand se aduna mii de pasari flamingo. Zona este foarte relaxanta si ideala pentru o iesire in aer liber si in natura, iar la doar cativa pasi distanta se afla si faimoasa moschee Sultan Tekke.

Moscheea Sultan Tekke

Aceasta moschee este una dintre cele mai importante din istoria musulmana, fiind un loc care nu trebuie ratat de catre cei care petrec o vacanta in Larnaca prin Aerotravel. Inconjurata de un parc deosebit, zona este foarte relaxanta si reprezinta un important centru de pelerinaj ce atrage musulmani din toate colturile lumii.

Conditii grozave


In schimb, multi turisti care ajung in Larnaca isi doresc si sa se distreze si cu siguranta au de unde sa aleaga, de la baruri, terase, cluburi, multe dintre acestea fiind imprastiate pe strazile inguste ale orasului. Nu trebuie ratate nici restaurantele unde se servesc bucate traditionale, dar si din gastronomia internationala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu