marți, 23 mai 2017

Cum se poate promova o firma din domeniul artei

Wallbiz reprezinta locul ideal unde oricine are ocazia de a-si publica anunturi prin care sa vanda anumite produse sau servicii, categoriile fiind foarte variate, pentru a indeplini necesitatile fiecaruia. Asadar, acesta este si un catalog cu firme de arta, motiv pentru care cei interesati de acest domeniu vor avea numai de castigat.

De ce sa aleg aceasta varianta?

Identitatea in mediul online este esentiala in toate conditiile, iar prin inscrierea firmei, a produselor sau serviciilor comercializate intr-un astfel de catalog se va imbunatati vizibilitatea, iar numarul clientilor va putea creste semnificativ. In plus, totul este foarte simplu, se desfasoara imediat, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Nu trebuie omis faptul ca pot fi sesizate si rezultate mai bune din punct de vedere SEO, iar orice site inscris va putea aparea pe pozitii superioare la cautarile pe Google.

Diferite pachete pentru toate nevoile


WallBiz, prin acest catalog firme arta, a pregatit diferite pachete pentru orice client, iar toate sunt foarte avantajoase. De asemenea, totul incepe printr-un pachet gratuit de 30 de zile, ocazie cu care se testeaza serviciile, iar daca clientii sunt multumiti vor putea alege ulterior un alt pachet contracost. 

O varianta este alegerea pachetului de 90 de zile, disponibil la 150 de lei, timp in care anunturile vor fi afisate pe site, insa daca se doreste ceva mai mult, este ideal pachetul cu 180 de zile, disponibil la 250 de lei, astfel ca se face o economie importanta. Totusi, cel mai avantajos din punct de vedere financiar este pachetul de 360 de zile pentru care se plateste numai 450 de lei, iar timp de un an promovarea isi va face simtita efectul. Nu in ultimul rand, exista si posibilitatea de a alege un pachet de promovare suplimentara timp de 30 de zile pentru doar 50 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu